Gravidfotografering i Södra Finland

Du är gravid, du skall bli mamma. Du är överlycklig och din mage växer och din kropp känns annorlunda. Du så obeskrivligt glad över det liv som växer i dig. Alla rörelser och sparkar som kommer från ert lilla, ännu ofödda, mirakel. 

Jag vill föreviga den känslan du har just nu. Förväntan och kärleken till barnet. För mig är det viktigt att fokuset under fotograferingen ligger på dig, på den känsla du som blivande mamma har. 

Föreställ dig en avslappnad fotografering bland naturens stillsamma ljud. Du känner dig trygg och lycklig. Fylld av ett inre lugn. Du känner dig vacker och stark. Styrkan att bära ett barn.

Bilderna blir ett vackert minne att se tillbaka på både för er som föräldrar och för barnet. Minnen och känslor från den ändå korta tid då du var gravid.

”Det har varit en magisk tid att vänta vårt första barn och som tur hade jag möjlighet att föreviga magen med bilder av Erika då mina vänner hade skaffat fotograferingen som baby shower present.

Erikas professionalitet och passion för fotograferingen, samt värme och vänlighet, syntes redan då jag var och prövade kläder. Och dessutom, utan dessa kläder, som Erika har flera olika av, skulle slutresultatet av bilderna varit helt annan.

Dessa bilder och själva fotograferingen är ett fint minne av, både till mig och till bebisen som ännu är i magen. Tack ännu Erika. ❤️

-Nea Suokas, Borgnäs

Gravidfotografering I naturen

Vad innebär en gravidfotografering hos Erika Lindström Photography?

Gravidfotografering i huvudstadsregionen

☽ Att bevara känslan av graviditeten i form av vackra bilder

☽ Noggrann och personlig planering för hela upplevelsen

☽ 60 eller 90min avslappnad fotografering

☽ Gravidkläder och håraccessoarer i fantastisk kvalitet att låna under fotograferingen

☽ Att i lugn och ro få välja ut favoritbilderna genom ett webbgalleri

☽ 5 eller 10 digitala bilder högupplösta och skärmupplösta

☽ I det större paketet ingår en kvalitativ förstoring på fine art papper i storlek A4, samt ett presentkort till fotvård

☽ Möjlighet till förmånliga tilläggsbilder och prints i olika storlekar

☽ Fint paket med gåva

Prispaket finns längre ner på sidan

Bra att veta

Vacker plats och magiskt ljus

Platsen och ljuset är otroligt viktigt för att skapa den rätta känslan i bilden. Jag har några favoritplatser där jag vet att ljus och miljö passar bra för fotografering. Dessutom är platserna lättillgängliga och passar för olika årstider.

Vackra gravidkläder ingår

Jag har ett stort urval av gravidkläder som du får välja mellan till din fotografering. Kjolar och klänningar i olika färg, form och material. Både stickade bomullstoppar och toppar i spets. Du får även välja mellan många mysiga ylletröjor. Det finns något för alla storlekar och smak. 

Fokus på din känsla

Känslan du bär på, den syns i bilderna. Oavsett om du är van framför kameran eller inte så får jag dig att slappna. Stunden du har framför kameran skall vara lugn och glädjande, det är mitt mål.

Handgjorda kläder till din fotografering

Hos mig får du under fotograferingen låna gravidkläder ur min gravidgarderob. Du får en länk till alla mina gravidkläder varifrån du får välja antal outfits beroende på vilket paketalternativ du väljer. 

I min gravidgarderob finns stickade bomullstoppar, vackra spetstoppar och ylletröjor som man kan kombinera ihop med kjolar eller klänningar. Helt hur du själv önskar, och självklart kan jag komma med tips och idéer!

Vi träffas innan fotograferingen och du får testa kläderna och se på andra alternativ som du är intresserade av ifall du tvekar mellan olika.

Vanliga frågor

 

 

”Etsin valokuvaus ammattilaista ja löysin Erikan.

Valokuvaus hänen kanssaan oli ainutlaatuinen kokemus. Erika oli hyvin huomaavainen ja hauska.

Meillä oli onnea, koska ilta oli erittäin kaunis ja sopi hyvin kuviin ja paikat joita Erika suositteli meille olivat erittäin kauniita.

Hän osasi hyvin neuvoa parhaat kohdat ja parhaat asennot kuvia varten.

Ei tarvitse huolehtia, vaikka ei osaisi poseerata, koska hän osasi neuvoa ja kuvista tuli kauniita. Päivä oli hyvin erityinen ja tunteikas.

Nyt meillä on kauniita kuvia meidän tyttömme erityisestä odotusajasta. 

Kiitos, Erika! ❤️”

- Raphaelli de Souza

Helsingfors

När boka gravidfotografering

Boka din gravidfotografering i huvudstadsregionen redan i början av graviditeten för att försäkra dig om att få en tid. Generellt rekommenderar jag att du bokar in fotograferingen till ca 2 månader innan beräknad födelsetid, men det beror mycket på hur magen växer och hur du mår. Behöver du boka om tiden så hittar vi ett nytt datum. Fotograferingen skall vara en avslappnad stund för dig där du får känna kärleken till ditt barn och framhäva din inre styrka. 

Lediga tider:

Mars: Inga lediga tider

April: 3 lediga tider (BF maj-juli)

Maj: 2 lediga tider (BF juni-augusti)

Juni: 4 lediga tider (BF juli-september)

Uppdaterad: 15.3.2024

Jag älskar att vara ute, i skogen eller på någon annan fin plats.

Mina vänner brukar ibland kalla mig för ”ilopilleri”, ”glädjespridare”, jag är till sinnet väldigt positiv och kommer ofta med positiva vinklar till det mesta.

För det mesta är jag fylld av energi och inspiration till livet. Att jobba som fotograf och egen företagare är därför ett liv som passar mig väldigt bra då jag får använda mig av min kreativitet och självständighet.

Förutom naturen älskar jag styrketräning, vegansk mat, djur, astrologi och formel 1. ☆

♒︎, ♌︎, ♋︎

 

”Fotograferingen var en stärkande och positivt overklig upplevelse.

Erikas närvaro och det lugn hon utstrålade gjorde fotograferingen minnesvärd. Det kändes naturligt och jag levde i stunden av kärlek. I den stunden fanns allt.

Bilderna blev oerhört vackra, när jag såg bilderna rann glädjetårar nerför mina kinder och jag kände mig så otroligt tacksam.”

- Katja Makkonen

Helsingfors

Gravidfotografering

Lilla solhälsningen

Pris: 347€

Livets stora underverk

Pris: 420€

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag med mer info och eventuella lediga tider.

Boka din fotografering