Andra om erika

Erika är trevlig och omtänksam och har ett stort hjärta för allt omkring sig. Hon är idérik med tydliga visioner, men är också flexibel och lyssnar på önskemål.
Johanna
Vän
Erika jobbar alltid från hjärtat. Hon vill verkligen att alla bilder skall bli så bra som möjligt och att kunden får ett minne för livet.
Johnny
Pojkvän
Erika är glad, vänlig och omtänksam, samt det hon gör är alltid väl gjort. Hon planerar noga och utför därefter sitt jobb. Hon har positiv livssyn och älskar sitt jobb. Som barnbarn är hon en ”pärla”.
Eva
Farmor

Jag värdesätter mina kunder så otroligt mycket. När ni bokar mig bokar ni mer än bara en fotografering. Ni får ett planeringsmöte där ni får prova mina gravidkläder och äta lite veganskt smått å gott. Ni får på förhand en länk för att se alla de gravidkläder jag erbjuder och därifrån välja era favoriter. 

Under själva fotograferingen får du känna dig vacker och stark. Jag uppmuntrar dig och hjälper dig att slappna av framför kameran. Du får tips av mig hur du kan placera händerna osv, samtidigt som du har friheten att vara spontan och go with the flow och göra vad som känns rätt för dig just då.

När bilderna är klara får du i lugn och ro hemma gå igenom dem via ett webbgalleri. Du väljer enkelt via sidan vilka bilder du vill ha, samt den bild som du önskar som förstoring.  Då du valt dina favoritbilder levererar jag dem på USB-minne i en presentkasse med en personlig gåva.

Hos mig är en gravidfotografering mer än fina bilder, det är en unik och personlig upplevelse!

erika lindström, gravidfotograf från sibbo

 

För mig är det viktigt att vara ute i naturen. Gärna i sällskap av en god vän. Att jag älskar naturen syns i mina bilder då jag vet hur ljuset faller eller reflekteras. Du kan vara trygg med att jag  vet var och hur du skall stå för att ljuset skall falla bra på dig så att du blir fokuset i bilden och miljön framhäver dig.

Jag har gått flera utbildningar om gravidfotografering för att lära mig så mycket som möjligt för att kunna ge dig en personlig och positiv upplevelse. Med mig som din gravidfotograf kan du känna dig helt trygg.

Som person är jag väldigt positiv. Det faller mig naturligt  att sprida glädje, både till mina vänner och till nya bekanta. Därför stortrivs jag med mitt jobb som fotograf. Det är fantastiskt att få vara med och se hur blivande föräldrar väntar förväntansfullt på att få träffa sitt barn. Med hjälp av mina bilder sparar jag den glädjen och kärleken åt er för resten av livet.

Sedan liten flicka har jag älskat djur, men först för några år sedan fick jag upp ögonen för veganism och är idag nästan fullständig vegan. Förutom att jag brinner för djurens välbefinnande älskar jag att styrketräna. Känslan när man klarar av något man aldrig gjort förut är obeskrivlig. 

Några punker om mig

☽ Jag är medlem i Marthorna.

☽ Min favoritdryck är te.

☽ Alla årstider har sin egen charm enligt mig,

☽ På min ena ankel har jag  en sädesärla tatuerad för att det är min farmors favoritfågel.

☽ Lärde mig sticka som 5-åring.

Min specialitet är gravidfotografering. Varje graviditet är fantastisk och unik, värd att förevigas. Du som är gravid och bär på ett annat liv, är inte det helt otroligt magiskt? I din kropp pumpar samtidigt två hjärtan, du skapar liv. Så fantastiskt!

Boka din fotografering!