Andra om erika

Erika är trevlig och omtänksam och har ett stort hjärta för allt omkring sig. Hon är idérik med tydliga visioner, men är också flexibel och lyssnar på önskemål.
Johanna
Vän
Erika jobbar alltid från hjärtat. Hon vill verkligen att alla bilder skall bli så bra som möjligt och att kunden får ett minne för livet.
Johnny
Pojkvän
Erika är glad, vänlig och omtänksam, samt det hon gör är alltid väl gjort. Hon planerar noga och utför därefter sitt jobb. Hon har positiv livssyn och älskar sitt jobb. Som barnbarn är hon en ”pärla”.
Eva
Farmor

Du är gravid, du skall bli mamma. Din mage växer och du känner inte igen din kropp. Ändå är du så obeskrivligt glad över det liv som växer i dig. Jag vill föreviga den känslan du har just nu. Förväntan och kärleken till barnet. För mig är det viktigt att fokuset under fotograferingen ligger på den känsla du som blivande mamma har. Styrkan i att bära ett barn. Bilderna blir ett minne att se tillbaka på både för er som föräldrar och för barnet. 

Jag är en 26-årig te-drickare från Sibbo, södra Finland. Sedan 5år tillbaka är jag tillsammans med min pojkvän, och jag är fortfarande lika förälskad i honom. I dagens värld fokuserar vi för lite på kärlek och att visa uppskattning till våra medmänniskor. Därför tycker jag det är viktigt att ibland ha en kvalitetsstund men sin partner, familj eller en vän.

Orsaken till att jag älskar mitt jobb som fotograf är just för att jag vill spara dom där stunderna av kärlek så att man senare i livet kan se tillbaka och bli påmind om känslan man hade då. De bilder jag har på mig och min partner är ovärderliga och stärker det som är speciellt med vår relation. Det påminner mig om att kärleken är viktigast. 

Så unna dig några timmar för att prova kläder, att äta något gott och för att ha en avslappnad fotografering där din inre styrka strålar ikapp med kärleken till ditt barn. 

Om Erika Lindström

Jag är uppvuxen i Sibbo kommun och utgår fortfarande härifrån trots att jag fotograferar runt om i Finland. Orsaken till det är troligtvis min stora kärlek till naturen. Mitt fotointresse uppkom och utvecklades nämligen under mina regelbundna små skogspromenader.

Idag lägger största delen av mitt fokus på fotografering av gravida. Naturen har fortfarande en viktig del av det jag fotograferar då gravidfotograferingarna sker utomhus i vackra miljöer och det naturliga ljuset präglas i mina bilder.

När jag kom över inriktningen med fotografering av gravida så kände jag att jag hade hittat rätt. Sedan dess har jag gått flera utbildningar om gravidfotografering för att lära mig så mycket som möjligt om både poser, kläder och kundupplevelsen. Med mig som din gravidfotograf kan du känna dig trygg.

Sedan liten flicka har jag älskat djur, men först för några år sedan fick jag upp ögonen för veganism och är idag nästan fullständig vegan. Förutom att jag brinner för djurens välbefinnande älskar jag att styrketräna. Känslan när man klarat av något man aldrig gjort förut är obeskrivlig. 

Som person är jag väldigt positiv. Det faller mig naturligt  att sprida glädje, både till mina vänner och till nya bekanta. Jag stortrivs därför med mitt jobb som fotograf. Det är fantastiskt att få vara med och se hur blivande föräldrar väntar förväntansfullt på att få träffa sitt barn. Med hjälp av mina bilder sparar jag den glädjen och kärleken åt er för resten av livet.

Några punker om mig

☽ Jag är medlem i Marthorna.

☽ Min favoritdryck är te.

☽ Jag tycker alla årstider har sin egen charm.

☽ Jag har en sädesärla tatuerad på min ena ankel för att det är min farmors favoritfågel.

☽ Lärde mig sticka som 5-åring.

Boka din fotografering!

Stäng meny