Några ord från Maiju Hussi, Esbo

"Positiva stämningen gjorde det lätt att stå framför Erikas kamera o bli fotad."

Erika är en positiv och uppmuntrande professionell fotograf som tog våra önskemål fint i beaktande. Positiva stämningen gjorde det lätt att stå framför Erikas kamera o bli fotad. Det var lätt att få vackra bilder som överskred våra förväntningar. Vi kan rekommendera Erika åt både bekanta o mindre bekanta – hon är jätte duktig!
raskauskuvaus luonnossa

Du är gravid, du skall bli mamma. Din mage växer och du känner inte igen din kropp. Ändå är du så obeskrivligt glad över det liv som växer i dig. Jag vill föreviga den känslan du har just nu. Förväntan och kärleken till barnet. För mig är det viktigt att fokuset under fotograferingen ligger på den känsla du som blivande mamma har. Styrkan i att bära ett barn. Bilderna blir ett minne att se tillbaka på både för er som föräldrar och för barnet. 

Jag är en 27-årig te-drickare från Sibbo, södra Finland. Jag har en pojkvän sedan 6år tillbaka, och jag är fortfarande lika förälskad i honom. I dagens värld fokuserar vi för lite på kärlek och att visa uppskattning till våra medmänniskor. Därför tycker jag det är viktigt att ibland ha en kvalitetsstund men sin partner, familj eller en vän. Orsaken till att jag älskar mitt jobb som fotograf är just för att jag vill spara dom där stunderna av kärlek så att man senare i livet kan se tillbaka och bli påmind om känslan man hade då. De bilder jag har på mig och min partner är ovärderliga och stärker det som är speciellt med vår relation. Det påminner mig om att kärleken är viktigast. 

Så unna dig några timmar för att prova kläder, att äta något gott och för att ha en avslappnad fotografering där din inre styrka strålar ikapp med kärleken till ditt barn. 

 

 

Jag känner mig inte bekväm framför kameran…

Det är inte många som naturligt känner sig helt bekväma framför kameran. De flesta som stått framför min kamera har i början känt sig lite osäkra, men jag lovar dig att jag får dig att slappna av. Jag pratar med dig under hela fotograferingen och ger dig uppmuntrande ord för att du skall känna dig så trygg som möjligt. Jag berättar hur du skall stå, vart du skall titta och hur du kan placera händerna. Jag tycker det är finast så naturligt som möjligt så om du spontant känner för att göra något så får du göra det. Fotograferas du med din partner får ni gärna vara spontana och gärna hålla om varandra på olika sätt som känns naturliga för er. 

Jag berättar under hela fotograferingen vad jag gör så du kan vara helt lugn med att jag säger till om t, t.ex. ifall ditt hår råkat blåsa på fel plats.

 

Funderar du över något annat angående en fotografering?

När boka gravidfotografering

Jag brukar ha gravidfotograferingar när mamman är mellan v25-v35. Fotograferingen skall vara en avslappnad upplevelse så tiden beror på hur mamman, du, mår och hur stor magen har blivit. Jag rekommenderar att du bokar in fotograferingen så fort som möjligt för att säkerställa en ledig tid. Skulle det råka sig att vädret är dåligt eller något annat förhinder uppstår är jag flexibel med att boka om din tid. Jag är mån om att du skall få en så bra stund som möjligt under fotograferingen, men också att ljuset är optimalt.

Lediga tider:

MARS: FULLBOKAD

APRIL: 1 tid kvar (BF maj-juni)

MAJ: 2 tider kvar (BF juni-juli)

JUNI: 3 tider kvar (BF juli-augusti)

Kläder

under gravidfotografering

Hos mig får du låna gravidkläder till fotograferingen, de flesta klädesplaggen är handgjorda för att få en genuin känsla av kvalitet. Jag har flera tyllkjolar, ylletröjor, toppar och klänningar, samt olika accessoarer som passar ihop med kläderna. Alla kläder finns att se HÄR. Önskar du att ha en vacker bukett eller en krans med passande blommor till fotograferingen så går det också!

Boka din fotografering

Stäng meny