Bröllopsfotograf från Sibbo

Bröllopsdagen är en dag man vill minnas resten av sitt liv.

Genom att ha en fotograf på plats under bröllopet behöver ni inte oroa er om släkting A eller kompis B kommer ihåg att ta bilder. Som bröllopsfotograf gläds jag med er under dagen samtidigt som jag tar minnesvärda bilder åt er.

Jag är lugn och gör inte mycket väsen av mig under varken vigsel eller fest. Under porträtten får jag er att slappna av framför kameran och ger er naturliga råd om hur ni kan stå eller röra er utan att det blir för stelt och uppställt. Ni får helt enkelt en avslappnad stund för er själva och varandra.

När jag fotar bröllop strävar jag efter att varje brudpars kärlek skall synas i bilderna. Brudgummens blick när bruden stiger in i kyrkan, brudens glittrande ögon när vigseln är över, eller glädjetårarna hos brudparets nära och kära. Det finns så mycket glädje under bröllopsdagen, och den glädjen vill jag föreviga åt er genom mina bilder.

Bröllopsfotograf Erika Lindström

Min styrka som bröllopsfotograf är att lever mig in i er stora dag tillsammans med er. Alla de små ögonblicken och detaljerna är jag redo att fånga på bild. Jag får er att slappna av under porträttsessionen, under vigseln fångar jag alla moment utan att vara för synlig och under festen går jag runt och förevigar alla detaljer. Allt från dekoration och helhetsbilder till era gästers spontana skratt och kramar. 

Mitt drömbröllop är lantligt, naturnära och fyllt med kärlek. Dekorationerna kommer mestadels från naturen. Kanske en brudbukett med ängsblommor? Eller en krans i håret? Helst av allt hade jag velat ha en utomhusvigsel på en vacker plats. Vigselplatsen och festplatsen skulle vara i anknytning till varandra. Innan vigseln skulle jag vilja ta porträttbilder och first look. En liten kärlekspaus, bara han och jag som får ta in dagen och de facto att vi säger ja till varandra. Gästantalet skulle vara relativt litet. Bara de allra närmaste släktingarna och vännerna. Intimt, lugnt och väldans mycket glädje och kärlek.

Mina top 3 favoriter på bröllop:

☽ Porträttfotografering med brudparet

☽ Stunden precis innan vigseln

☽ Känslan av glädje och kärlek under festen

Bröllopspaket

Porträtt

Pris: 427€

Porträtt + Vigsel

Pris: 610€

Porträtt, Vigsel & fest - 6h

Pris: 1784

Porträtt, Vigsel & fest - 8h

Pris: 2070

”Vi är otroligt glada för att just du var vår bröllopsfotograf. Du tog jätte fina foton, precis sådana vi hade önskat oss.

Din kundbetjäning från början till slut var alldeles toppen, du bemötte oss på ett väldigt varmt sätt och tog dig tid att lära känna oss före den stora dagen.

Du är professionell och ditt sätt att vara närvarande när du fotograferar är väldigt fint. Tusen tack!❤️”

Melissa & Albert

Vår

Sommar

Höst

Vinter

Hur går det till?

Boka er bröllopsfotografering!