Nyföddfotografering

Vad roligt att ni bestämt er för att boka en nyföddfotografering! Ni kommer få ovärderliga minnen!

Ett nyfött barn är något alldeles speciellt. Så äkta och oskyldig. Det är bara under den där första tiden som babyn känns så där riktigt liten och lätt i er famn och med tiden när barnet växer så är det svårt att minnas den allra första tiden tillsammans. Ta tillfället i akt att föreviga ert nyfödda barn och spara bilderna som ett minne för er och för barnet när det växer upp.

När boka nyföddfotografering?

Jag rekommenderar er att boka in fotografering av nyfödd redan under graviditeten, detta för att försäkra er om att få bokat en tid. Fotograferingen sker oftast då bebisen är mellan 4-10 dagar gammal då hen ännu sover mer de första dagarna. Skulle det bli så att bebisen tittar ut tidigare eller senare bokar vi bara om ert datum. Jag är väldigt flexibel när det gäller ombokning.

Hur går en nyföddfotografering till?

En nyföddfotografering sker oftast hemma hos er, då det oftast är lugnast för barnet. För bästa resultat önskar jag att ni har ett rum med bra ljus där vi i så fall kan vara. Ifall ni hellre önskar är ni också välkomna till min jobbhörna i Sibbo, Nickby, för fotografering. 

Jag har olika slags filtar och underlag/bakgrunder som vi kan använda under fotograferingen, oavsett var den sker. 

Innan vår fotografering är det bra om bebisen har fått mat så hen är nöjd och belåten. Under själva fotograferingen får bebisen gärna sova, och behöver hen en ny blöja eller mer mat skall hen få det. Vi fotar på bebisens villkor och fotograferingen kan därför ta upp till 3h. Det skall vara en lugn och stressfri stund även för er föräldrar. Det är också möjligt att vi tar några bilder på hela familjen tillsammans under spädbarnsfotograferingen.

Lediga tider för nyföddfotografering:

Mars: inga lediga tider

April: 1 tid

Maj: 2 tider

Juni: 4 tider

Uppdaterad: 15.3.2024

Vad kostar en nyföddfotografering?

Priset på en nyföddfotografering ligger på 375€. I priset ingår fotografering upp till 3h (samt möjlighet för ombokning), lån av rekvisita, 5 digitala bilder (för webb och print) samt en kvalitativ förstoring på fine art papper i storlek A4. Tilläggsbilder kan köpas för ett förmånligt pris. 

Boka din fotografering