Andra om erika

"Erika är trevlig och omtänksam och har ett stort hjärta för allt omkring sig. Hon är idérik med tydliga visioner, men är också flexibel och lyssnar på önskemål."
Johanna
Vän
"Erika jobbar alltid från hjärtat. Hon vill verkligen att alla bilder skall bli så bra som möjligt och att kunden får ett minne för livet."
Johnny
Pojkvän
"Erika är glad, vänlig och omtänksam, samt det hon gör är alltid väl gjort. Hon planerar noga och utför därefter sitt jobb. Hon har positiv livssyn och älskar sitt jobb. Som barnbarn är hon en ”pärla”."
Eva
Farmor

När du bokar mig att föreviga din graviditet  bokar du mer än bara en fotografering. Du får ett planeringsmöte där du får prova mina gravidkläder och äta lite veganskt smått å gott. Du får på förhand en länk för att se alla de gravidkläder jag erbjuder och därifrån välja dina favoriter som du sedan får prova.

Under själva fotograferingen får du känna dig vacker och stark. Jag uppmuntrar dig och hjälper dig att slappna av framför kameran. Du får tips av mig hur du kan placera händerna osv, samtidigt som du har friheten att vara spontan och go with the flow och göra vad som känns rätt för dig just då.

När bilderna är klara får du i lugn och ro hemma gå igenom dem via ett webbgalleri. Du väljer enkelt via sidan vilka bilder du vill ha, samt ev. vilken bild du vill ha som förstoring. Beroende på vilket paket du väljer får du antingen bilderna levererade digitalt via webbgalleriet, eller i en fin presentpåse.  

Hos mig är en gravidfotografering mer än fina bilder, det är en unik och personlig upplevelse!

erika lindström, gravidfotograf från sibbo

För mig är det viktigt att vara ute i naturen. Gärna i sällskap av en god vän. Att jag älskar och känner naturen syns i mina bilder, jag vet hur ljuset faller eller reflekteras. Du kan vara trygg med att jag vet var och hur du skall stå för att ljuset skall falla bra på dig så att du blir fokuset i bilden och miljön framhäver dig.

Genom  utbildningar i gravidfotografering har jag lärt mig mycket för att kunna ge dig en personlig, positiv och unik upplevelse. Med mig som din gravidfotograf kan du känna dig helt trygg.

Som person är jag väldigt positiv. Det faller mig naturligt att sprida glädje, både till mina vänner och till nya bekanta. Därför stortrivs jag med mitt jobb som fotograf. Det är fantastiskt att få vara med och se hur blivande föräldrar väntar förväntansfullt på att få träffa sitt barn. Med hjälp av mina bilder sparar jag den glädjen och kärleken åt er för resten av livet.

Sedan liten flicka har jag älskat djur, men först för några år sedan fick jag upp ögonen för veganism och är idag nästan fullständig vegan. Förutom att jag brinner för djurens välbefinnande älskar jag att styrketräna. Känslan när man orkar lyfta en vikt man aldrig lyft förut är obeskrivlig!

Några punker om mig

☽ Jag är medlem Marthaförbundet

☽ Min favoritdryck är te

☽ Alla årstider har sin egen charm enligt mig

☽ På min ena ankel har jag en sädesärla tatuerad för att det är min farmors favoritfågel

☽ Lärde mig sticka som 5-åring

Vad betyder bilder för mig?

Förutom att bilder självklart är en del av mitt jobb så är dom även en viktig del av min vardag. Jag älskar att minnas tillbaka på stunder som varit och känna känslorna från den gångna tiden igen. I mina tidiga tonår, när jag började fota mer målinriktat, bestod bilderna mest av natur, häng med vänner och självporträtt. Att jag skriver självporträtt känns idag lite onaturligt för mig, men de självporträtt jag planerade och utförde under den tiden av mitt liv har präglat mig till den jag är idag. Jag vågade uttrycka mig på ett helt nytt sätt och vara kreativ. Framför allt så utvecklades min självkänsla under den här tiden, även om jag sällan visade upp dessa bilder. Det är intressant att ibland titta tillbaka på bilderna och minnas den person jag var då, dom känslor jag hade. 

Idag är vardagsbilderna inte lika många, och självporträtten har bytts ut mot porträtt av andra. Viljan att föreviga en speciell tid av livet har jag kvar, och med den viljan som drivkraft hjälper jag dig att minnas din tid som gravid.

Min specialitet är gravidfotografering. Varje graviditet är fantastisk och unik, värd att förevigas. Du som är gravid och bär på ett annat liv, är inte det helt otroligt magiskt? I din kropp pumpar samtidigt två hjärtan, du skapar liv. Så fantastiskt!

Boka din fotografering