Personlig företagsfotografering

Förstärk ditt varumärke

Ett sätt för dig att nå ut till dina målkunder

Det där med att visa upp sig på sociala medier..

Du vet att det är viktigt att synas på olika digitala plattformar. Hemsidan skall uppdateras regelbundet och material till sociala medier borde göras för att nå ut till nya potentiella kunder. Du är stressad över att behöva lägga din tid på att försöka ta lockande bilder av din verksamhet, och det blir ändå riktigt inte som du tänkt dig. Du är osäker på hur en bra bild av det du säljer ser ut och du vet inte riktigt vad och hur du skall fånga nya kunders intresse. 

Många företagare tänker att de lättast kan ta bilderna själv. Det som dock ofta händer är att det tar för mycket fokus från det du verkligen vill göra. Att ta bilder till sociala medier har blivit ett måste som till sist inte blir gjort, vilket leder till att dina sociala medier uppdateras lite för sällan, eller med dåliga bilder.

För att du skall kunna fokusera på det du kan bäst i ditt företag rekommenderar jag dig att boka en personlig företagsfotografering med en professionell fotograf för att få tilltalande bilder att använda i din marknadsföring. 

Du

Om du vill ha en lojal kund är det bra att visa upp dig som person på företaget. Det får kunden att känna tillit och hen vill köpa av dig. Det är också du som person som urskiljer företaget från mängden. Ett bra sätt att göra detta på är att visa hur du arbetar. Detta ger också nya kunder en trygghet då de får se vem som finns bakom produkterna/tjänsterna.

Arbetsplatsen

Hur ser det ut där du arbetar? Vilken känsla vill du att kunden skall få av utrymmet? Det är inte bara utrymmet som ger kunden känslan, utan också de som jobbar där. Genom att visa upp hur allting ser ut bakom kulisserna får kunden en djupare inblick i företaget.

Produkter/Tjänster

Det är viktigt att visa upp bilder på de produkter/tjänster som du erbjuder. Att visa upp bilder som väcker känslor tillsammans med produkter/tjänster är ännu viktigare. Dina kunder vill få samma känslor som syns på bilderna.

Hej, mitt namn är Erika

Jag är en positiv, engagerad och driven person som bor i Sibbo. Jag jobbar som fotograf sedan 6 år tillbaka och jag älskar livet som egenföretagare. Det finns alltid något nytt att lära sig. Det viktigaste jag hittills lärt mig som företagare är att våga. Att våga visa mig själv och vad jag står för. Att våga gå utanför min bekvämlighetszon för att utvecklas.

Tack vare min erfarenhet som företagare och kompetens inom fotografering kan jag hjälpa dig att visa upp dig och ditt företag på bästa sätt för att du ska få kunder som passar dig. Du får fokusera på det du kan bäst i ditt företag och jag tar personliga bilder  som du kan använda till all slags marknadsföring.

🌱 Jag älskar att styrketräna på gym

🌱 Att vara i naturen ger mig energi och kreativitet

🌱 Min favoritblomma är förgätmigej

🌱 Jag är medlem i Marthorna

Du har ett unikt varumärke

Kunder väljer att köpa efter den känsla som produkten eller tjänsten uppvisar. Hur skiljer sig den känslan du ger potentiella kunder jämfört med konkurrenternas? Headshots med vit bakgrund och produktbilder är stelt och opersonligt. Du vill visa upp helheten du säljer. Jag kan hjälpa dig med en personlig företagsfotografering för att du skall kunna visa upp dig på bästa sätt.

Såhär går det till

Gratis möte för konsultation

Du bokar ett möte via kontaktformuläret nedan. Du binder dig inte till någonting. Vi planerar vad för slags bilder du kunde behöva och till vad du skulle ha mest nytta av nya fräscha bilder i bra kvalitet. Om du väljer att investera skriver vi ett kontrakt och bokar en dag för fotografering.

Fotografering

Vi möts upp på den plats vi bestämt och genomför sedan fotograferingen. Vi utgår från det vi planerat och utvecklar planen vid behov. Vi fotograferar också bilder på dig, och ev. andra personer som jobbar med företaget i er jobbmiljö. 

Leverans

När sista fakturan är betald får du en länk till alla bilder. Du har fri användningsrätt till bilderna vilket betyder att du inte behöver nämna mig som fotograf och du får beskära och redigera bilderna som du vill. Bilderna är alltså helt och hållet dina.

FAQ

För att ge de företag som bokar kvalitetsbilder och personlig service tar jag emot ett begränsat antal bokningar per månad.

Lediga tider för kommande månader:

Maj: 1 tid

Juni: 2 tider

Juli: 1 tid

Augusti: 2 tider

Uppdaterad: 10.4.2021

Paket 1

konstultationsmöte

1h fotografering

ca 20 bilder med fri användningsrätt

digital leverans av bilderna

Pris: 1150€ exkl. moms

Paket 2

konstultationsmöte

1,5-2h fotografering

30-50 bilder med fri användningsrätt

digital leverans av bilderna

en ”some-guide” (.pdf) där du får tips på hur du kan nå ut bättre till din målkund, du får idéer till inlägg att skriva för dina sociala medier.

Pris: 1970€ exkl. moms

Bokningsförfrågan är ej bindande